// Strawberry Cupcake


Hello World ! Welcome to my cutie blog . I just shared what I like and feel .


► My Biography
► My Love
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post
LALALALALA
Monday, April 29, 2013 | 4:43 PM | 0 Sweet Cupcake

alhamdulillah , dah tujuh tahun aku hidup berumah tangga . aku happy bersama dia . over all , semuanya okay . bila ingat ingat balik , ramai jugak yg tak percaya yg aku ni dah kahwin . haha . pasal ape pun tak tau . tengok gambar baru percaya . 

ni post aku bg tau yg aku nak kahwin :

klik gambar untuk tengok dengan lebih jelas .

tengok . ada yg tak percaya kan ? aku pun tak percaya jugak yg aku ni nak kahwin time tu . hee . macam mimpi je kan . 


waiting . nervous .



finally , he is mine . ONLY !




dia nampak tenang je . aku ni nampak sangat nervous nya .


for yan faiyyumi :
i love you sayang . i need you . i'm happy with you darling . i hope , we will be together ever after .